Početna strana · Forum · e - učionica · e - dnevnik · e - novine · Smerovi i plan upisa · Raspored časova · Downloadi · Linkovi · Članci · Galerija · Kontakt 16.06.2019 10:47
Navigacija
Početna strana
Forum

e - učionica
e - dnevnik
e - novine

O školi
Istorijat škole
Pe-psi služba
Nastavno osoblje
Smerovi i plan upisa
Raspored časova
Kalendar rada 2018/2019
Vanredno školovanje
Kako da ... ?

Downloadi
Linkovi
Članci
Galerija
Kontakt

Javne nabavke

TŠB/Facebook
Učenički parlament TŠB

Bezbednost na internetu
Evropski dnevnik
Pogled u svet - 21. vek
Ekologija
Prijava
Korisničko ime

LozinkaNiste član?
Kliknite O V D E da bi se registrovali.

Zaboravili ste Vašu lozinku?
Zahtevajte novu O V D E .
Korisnici online
Gosti online: 1
Nema članova online

Registrovanih članova: 584
Članovi koji nisu aktivirani: 1
Najnoviji Član: perkinanita
Korisnici poslednji online
Sladjana 1 dan
Ljubomir 6 dana
perkinanita 2 nedelja
vukadinov 5 nedelja
Shomi25 nedelja
Jovana29 nedelja
Biljana vukas33 nedelja
LeVu41 nedelja
Viner43 nedelja
ZiZ061 nedelja
Najnoviji članci
Dečja nedelja - pet...
Dečja nedelja - če...
Dečja nedelja - tre...
Dečja nedelja - dru...
Dečja nedelja - prv...
Teme na forumu
Najnovije teme
Fantastika
Problemi sa hardvero...
You Tube linkovi
Potraga za sreckom :D
PC igre
Najpopularnije teme
Brojanje do 1000 [487]
Kaladont [272]
Nishta slichno.. [123]
Asocijacije... [105]
Pesma koju trenut... [102]
Dobrodošli
srpski|magyar
Dobro došli na stranicu Tehničke škole iz Bečeja.

52. UTS – Umetničko Takmičenje Srednjoškolaca
ŠkolaU petak, 12. aprila, je počelo 52. UTS – Umetničko Takmičenje Srednjoškolaca. Takmičenje se održava u Bečeju u Gradskom pozorištu. Prvi dan su nastupali takmičari u kategoriji recitacija, pevanja i predstava. Naši učenici, Kovač Žaklina (IV.3) i Nemet Imre (III.3) su stekli pravo da nastupaju na ovom finalnom takmičenju. Po odluci žirija Nemet Imre je osvojio 2. mesto.
Nekoliko slika sa prvog dana takmičenja možete videti ako kliknete ovde.

Umetničko Takmičenje Srednjoškolaca - 2. dan: Literarno takmičenje
Našu školu su predstavljala tri samostalna literarna rada. Autori su učenici Kolompar Blanka, Ujhazi Mark i Futo Erika. I drugog takmičarskog dana Tehnička Škola je ostvarila zapažen rezultat. Učenica III.3 razreda Futo Erika osvojila je prvu nagradu u kategoriji novela. Erika nije mogla da dođe, njen rad je pročitao Adrijan.
Nekoliko slika sa drugog dana takmičenja možete videti ako kliknete ovde.

Umetničko Takmičenje Srednjoškolaca - 3.dan: Završna svečanost
Nagradjeni učesnici na bini!
Nekoliko slika sa trećeg dana takmičenja možete videti ako kliknete ovde.
Jednodnevni izlet u Pečuj
ŠkolaPočetkom aprila grupa učenika i nastavnika naše škole bila je na jednodnevnom izletu u Pečuju. Na žalost, vreme nas nije poslužilo, ali smo ipak pre kiše uspeli da obiđemo dosta znamenitosti ovog mađarskog grada koji je 2010. godine bio evropska prestonica kulture. U pratnji vodiča obišli smo znamenitosti na trgu Sečenji, Gradsku kuću, Kiralj ulicu, Gazi-Kasim pašinu džamiju iz vremena Osmanlijskog carstva, Katedralu, Narodno pozorište, Sinagogu...

Nekoliko slika sa ovog izleta možete videti na školskoj facebook stranici u albumu Pečuj, 05.04.2019. god..
„Još uvek vozim“
Škola"Slaviša Savić kao srednjoškolac doživeo je saobraćajnu nezgodu, nakon koje je ostao u invalidskim kolicima. Neprilagođena brzina, vožnja bez vozačke dozvole i bez sigurnosnog pojasa ostavila je trajne posledice po njegov život.
U želji da kroz lične primere menjaju i utiču na svest mladih, Savez paraplegičara i kvadriplegičara Srbije, u saradnji sa Kancelarijom za mlade opštine Bečej, po drugi put je organizovao predavanja u bečejskim srednjim školama pod nazivom „Još uvek vozim“."


4. aprila učenici II1 i IV1 su prisustvovali ovom predavanju.

Nekoliko slika sa predavanja možete videti ako kliknete ovde.
Mini sajam obrazovanja u Adi
Ostalo - predmeti i sl.Mini sajam obrazovanja u Adi je ove godine održan 3. aprila 2019. godine. Naša škola je imala svoje predstavnike i na ovom sajmu.

Nekoliko slika sa ovog događaja možete videti ako kliknete ovde.
Dani otvorenih vrata 2019
ŠkolaDana 02. aprila su nas posetili učenici osmih razreda OŠ "Miloje Čiplić" iz Novog Bečeja, kao i nekoliko učenika OŠ "Đura Jakšić" iz Čuruga. Prisutni učenici su imali priliku da se upoznaju sa obrazovnim profilima koje nudi naša škola za sledeću školsku godinu. Nekoliko slika sa ove posete možete videti na školskoj facebook stranici u albumu Dani otvorenih vrata 2019.

Dana 08. aprila su nas posetili učenici osmih razreda OŠ "Šamu Mihalj" iz Bačkog Petrovog Sela i OŠ "Zdravko Gložanski" iz Bečeja. Prisutni učenici su imali priliku da se upoznaju sa obrazovnim profilima koje nudi naša škola za sledeću školsku godinu. Nekoliko slika sa ove posete možete videti na školskoj facebook stranici u albumu Dani otvorenih vrata 2019.

Dana 09. aprila su nas posetili učenici osmih razreda OŠ "Petefi Šandor" iz Bečeja, OŠ "Sever Đurkić" iz Bečeja i OŠ "Šamu Mihalj" iz Bečeja. Prisutni učenici su imali priliku da se upoznaju sa obrazovnim profilima koje nudi naša škola za sledeću školsku godinu. Nekoliko slika sa ove posete možete videti na školskoj facebook stranici u albumu Dani otvorenih vrata 2019, vol. 2.

Dana 10. aprila su nas posetili učenici osmih razreda OŠ "Josif Marinković" iz Novog Bečeja, OŠ "Petar Drapšin" iz Turije i OŠ "Žarko Zrenjanin - Uča" iz Nadalja. Prisutni učenici su imali priliku da se upoznaju sa obrazovnim profilima koje nudi naša škola za sledeću školsku godinu. Nekoliko slika sa ove posete možete videti na školskoj facebook stranici u albumu Dani otvorenih vrata 2019, vol. 3.

Literarni konkurs Učiteljskog fakulteta u Subotici
KonkursiNa literarnom konkursu Učiteljskog Fakulteta u Subotici Kolompar Blanka, učenica naše škole osvojila je 3. mesto.

ČESTITAMO!

Nekoliko slika sa dodele nagrada možete videti ako kliknete ovde.
27. regionalno takmičenje učenika mašinskih škola
Škola27. regionalno takmičenje učenika mašinskih škola iz statike, kompjuterske grafike - 2D i modeliranja mašinskih elemenata i sklopova održano je 29. marta 2019. godine u Beloj Crkvi u Tehničkoj Školi "Sava Munćan". Iz naše škole na takmičenju je učestvovalo 5 učenika: 3 učenika iz kompjuterske grafike i 2 učenika iz modeliranja mašinskih elemenata. Osvojivši 6. mesto iz modeliranja mašinskih elemenata i sklopova Milan Pejčić, učenik IV1, mentor: Pavle Đukić, se plasirao na republičko takmičenje.

Nekoliko slika sa ovog takmičenja možete videti ako kliknete ovde.

Sajam obrazovanja u Temerinu
Ostalo - predmeti i sl.I ove godine je organizovan mini sajam obrazovanja u OŠ "Kokai Imre" u Temerinu. 23. marta naša škola je takođe imala svoje predstavnike na ovom sajmu.

Nekoliko slika sa ovog događaja možete videti ako kliknete ovde.
Umetničko takmičenje srednjoškolaca 2019
Škola52. Umetničko Takmičenje Srednjoškolaca održano je 22. marta u ekonomsko-trgovinskoj školi. Naši učenici su i ove godine ostvarili zapažen uspeh. Na finalni deo takmičenja, koje će biti od 12. do 14. aprila u Gradskom pozorištu, plasirali su se: Nemet Imre (recitovanje), Futo Erika (novela), Ujhazi Mark (novela), Kovač Žaklina (recitovanje) i Kolompar Blanka (poezija).
Dan žena 2019
ŠkolaI ove godine u našoj školi je svečano obeležen Dan žena. Nakon kratkog programa u zbornici škole i tradicionalne revije frizura, muški članovi kolektiva su podelili skromne poklone prisutnim ženama. Među poklonima su se ove godine našli i privesci koje su naši učenici napravili na CNC mašini.

Nekoliko slika sa proslave možete videti na školskoj facebook stranici u albumu Dan žena 2019.

Kako je protekla priprema poklona za 8. mart možete videti ako kliknete ovde.
Sajam obrazovanja 2019
ŠkolaDana 07.03.2019. godine dva autobusa sa preko 80 učenika i 8 nastavnika posetilo je Sajam obrazovanja "Putokazi" u Novom Sadu. Nakon obilaska sajma u tržnom centru BIG smo pogledali film "Alita, anđeo ratnik".

Nekoliko slika sa ovog izleta možete videti na školskoj facebook stranici u albumu Sajam obrazovanja 2019.
Strana 1 od 10 1 2 3 4 > >>

2,281,145 Unikatnih Poseta

Powered by PHP-Fusion copyright © 2003-2006 by Nick Jones.
Released as free software under the terms of the GNU/GPL license.