Početna strana · Forum · e - učionica · e - dnevnik · e - novine · Smerovi i plan upisa · Raspored časova · Downloadi · Linkovi · Članci · Galerija · Kontakt 23.03.2018 19:38
Navigacija
Početna strana
Forum

e - učionica
e - dnevnik
e - novine

O školi
Istorijat škole
Pe-psi služba
Nastavno osoblje
Smerovi i plan upisa
Raspored časova
Kalendar rada 2017/2018
Vanredno školovanje
Kako da ... ?

Downloadi
Linkovi
Članci
Galerija
Kontakt

Javne nabavke

TŠB/Facebook
Učenički parlament TŠB

Bezbednost na internetu
Evropski dnevnik
Prijava
Korisničko ime

LozinkaNiste član?
Kliknite O V D E da bi se registrovali.

Zaboravili ste Vašu lozinku?
Zahtevajte novu O V D E .
Korisnici online
Gosti online: 1
Nema članova online

Registrovanih članova: 577
Članovi koji nisu aktivirani: 0
Najnoviji Član: Branislav
Korisnici poslednji online
Sladjana00:32:22
Edina44 8 nedelja
Zoca7515 nedelja
zivojinstojsin25 nedelja
sandracusic27 nedelja
ZiZ029 nedelja
alpha37 nedelja
Viner41 nedelja
vukadinov51 nedelja
Sloba Zmaj53 nedelja
Najnoviji članci
Najbolji sportista O...
Sačuvajmo planetu, ...
Matematika kroz vekove
Радна акција
Akcija Vršnjačkog ...
Teme na forumu
Najnovije teme
Potraga za sreckom :D
Problemi sa hardvero...
PC igre
Elektrotehničar ra...
Pravila
Najpopularnije teme
Brojanje do 1000 [487]
Kaladont [272]
Nishta slichno.. [123]
Asocijacije... [105]
Pesma koju trenut... [102]
Dani otvorenih vrata
ŠkolaDani otvorenih vrata bili su u periodu od 10 - 12. aprila 2017. godine.

10. aprila su nas posetili učenici OŠ "Šamu Mihalj" iz Bačkog Petrovog Sela i učenici OŠ "Zdravko Gložanski" iz Bečeja i Radičevića. Slike možete videti na školskoj facebook stranici u albumu Dani otvorenih vrata, 10.04.2017. godine.
11. aprila su nas posetili učenici OŠ "Svetozar Marković" iz Bačkog Gradišta i učenici OŠ "Sever Đurkić" iz Bečeja. Slike možete videti na školskoj facebook stranici u albumu Dani otvorenih vrata, 11.04.2017. godine.
12. aprila su nas posetili učenici OŠ "Miloje Čiplić" iz Novog Bečeja i učenici OŠ "Šamu Mihalj" iz Bečeja. Slike možete videti na školskoj facebook stranici u albumu Dani otvorenih vrata, 12.04.2017. godine.

Zbog interesovanja pojedinih škola Dane otvorenih vrata smo proširili i na 25. april. Tog dana su nas posetili učenici OŠ "Petefi Šandor" iz Bečeja, OŠ "Kokai Imre" iz Temerina i učenici OŠ "Josif Marinković" iz Novog Bečeja. Slike možete videti na školskoj facebook stranici u albumu Dani otvorenih vrata, 25.04.2017. godine.
Šareni raspored
Ostalo - predmeti i sl.Logoe za pojedine predmete koje su radili učenici I2 na časovima Računarske grafike i multimedije možete videti na facebook stranici Elektrotehničar I.T. Bečej u albumu Šareni raspored.
Prolećno sređivanje Goranskog parka
Učenički parlamentPreko 80 učenika Tehničke škole je 1. aprila učestvovalo u radnoj akciji u Goranskom parku. :)

Slike sa radne akcije možete videti na facebook stranici Učeničkog parlamenta u albumu Prolećno sređivanje Goranskog parka.

Opširniji članak o radnoj akciji možete videti na portalu MojBečej.rs (Uspela akcija: Više od 120 Bečejaca uređivalo Goranski park).
Umetničko Takmičenje Srednjoškolaca
ŠkolaU Bečeju 31. marta ove godine u Gimnaziji je bilo održano okružno Umetničko Takmičenje Srednjoškolaca. Naši učenici, Rapčanj Stella (I.3), Kisutcai Silard (I.5), Kolompar Blanks (II.3) i Palfi Dajana (III.2) su uspešno nastupali i plasirali su se na finalni deo manifestacije, koji će se održati od 21. do 23. aprila ove godine tradicionalno po 50. put u Bečeju. Za ovo takmičenje Silard i Stella su pripremili recitaciju, Dajana je izvela dramski monolog, a Blanka se uspešno plasirala na završno takmičenje sa radom iz publicistike.
Takmičarski dani mladih preduzetnika i inovatora
ŠkolaSavez pronalazača Srbije organizovao je 28. i 29. marta u Titelu "Takmičarske dane mladih preduzetnika i inovatora". Takmičenje je bilo u izradi Biznis plana, a mogle su da učestvuju ekipe učenika VIII razreda osnovnih škola i I razreda srednjih škola sa teritorija Opština Titel, Temerin i Bečej. Iz Bečeja je bilo pet ekipa: OŠ "Zdravko Gložanski", OŠ "Šamu Mihalj", Gimnazija, Ekonomsko-trgovinska škola i Tehnička škola. Nakon prezentacija urađenih biznis planova proglašena su prva tri mesta. Ekipe Ekonomsko-trgovinske škole i Tehničke škole su podelile treće mesto. Drugo mesto je osvojila OŠ iz Titela, a prvo mesto su podelile OŠ iz Šajkaša i SŠ Lukijan Mušicki iz Temerina. Čestitamo našim učenicima na osvojenom trećem mestu! :)

Slike sa ovog takmičenja možete videti na školskoj facebook stranici u albumu Takmičarski dani mladih preduzetnika i inovatora.
Okružni turnir u malom fudbalu
SportNa okružnom turniru u malom fudbalu, koji je održan 24. marta 2017. godine u Bečeju, ekipa Tehničke škole osvojila je prvo mesto i time se plasirala na međuokružno takmičenje u Zrenjaninu. Za najboljeg strelca turnira proglašen je Miodrag Pelengić, učenik IV2 razreda, a za najboljeg igrača proglašen je Albert Lekaj, učenik II1 razreda.

Čestitamo!
Uspesi na takmičenjima iz srpskog jezika i književnosti
ŠkolaNa opštinskom takmičenju iz srpskog jezika i jezičke kulture koje je održano 05.03.2017. godine dve učenice naše škole su osvojile dovoljno bodova za plasman na okružno takmičenje. U pitanju su: Jelena Kiš (I1) i Aleksandra Arsić (I2).
Čestitamo!

Na opštinskom takmičenju Književna olimpijada koje je održano 18.03.2017. godine učenica Ivana Saveljev (I1) osvojila je dovoljno bodova za plasman na okružno takmičenje.
Čestitamo!
Poseta IDAS-u
Ostalo - predmeti i sl.Dana 21. marta smo posetili firmu "IDAS" iz Mola, koja se bavi proizvodnjom mašinskih delova na CNC i konvencionalnim mašinama uglavnom, za Nemačku auto industriju. Firma nam se veoma svidela. Cilj posete je bio proširivanje saradnje radi slanja naših učenika na praksu u ovu veoma modernu firmu.

Više o ovoj firmi možete saznati na www.idas-metal.com.
Promocija srednjih škola u Temerinu
ŠkolaPromocija srednjih škola na mađarskom jeziku u OŠ "Kokai Imre" u Temerinu bila je 18. marta 2017. godine.

Kako je proteklo predstavljanje naše škole možete videti na facebook stranici Információtechnológia & Számítógépek Elektrotechnikusa Műszaki Iskola Becse u albumu Temerin 2017.
RAF Challenge 2017
Ostalo - predmeti i sl.Finale takmičenja RAF Challenge održano je 18. marta na Računarskom fakultetu u Beogradu. Među finalistima u II kategoriji (izrada računarskih igrica) su se našli i učenici naše škole.

Slike sa ovog dešavanja možete videti na facebook stranici Elektrotehničar I.T. Bečej u albumu RAF Challenge 2017.
Poseta Eipix-u
Ostalo - predmeti i sl.Sredinom marta (16. i 17. marta) učenici drugog i trećeg razreda, smera Elektrotehničar informacionih tehnologija, posetili su kompaniju Eipix, čije je sedište u Novom Sadu, a koja se bavi proizvodnjom video igara za PC, Mac, iOS i Android. Nakon obilaska predstavnik kompanije je upoznao učenike sa procesom kreiranja video igara, tj. sa koracima koji su potrebni da bi se od početne ideje dobio gotov proizvod.

Nekoliko slika sa obe posete možete videti na facebook stranici Elektrotehničar I.T. Bečej u albumima II2 - poseta Eipix-u i III2 - poseta Eipix-u.
Strana 6 od 7 << < 3 4 5 6 7 >

2,105,087 Unikatnih Poseta

Powered by PHP-Fusion copyright © 2003-2006 by Nick Jones.
Released as free software under the terms of the GNU/GPL license.