Dani otvorenih vrata 2019
Poslao/la Sladjana vreme 29.04.2019 14:28:09
Dana 02. aprila su nas posetili učenici osmih razreda OŠ "Miloje Čiplić" iz Novog Bečeja, kao i nekoliko učenika OŠ "Đura Jakšić" iz Čuruga. Prisutni učenici su imali priliku da se upoznaju sa obrazovnim profilima koje nudi naša škola za sledeću školsku godinu. Nekoliko slika sa ove posete možete videti na školskoj facebook stranici u albumu Dani otvorenih vrata 2019.

Dana 08. aprila su nas posetili učenici osmih razreda OŠ "Šamu Mihalj" iz Bačkog Petrovog Sela i OŠ "Zdravko Gložanski" iz Bečeja. Prisutni učenici su imali priliku da se upoznaju sa obrazovnim profilima koje nudi naša škola za sledeću školsku godinu. Nekoliko slika sa ove posete možete videti na školskoj facebook stranici u albumu Dani otvorenih vrata 2019.

Dana 09. aprila su nas posetili učenici osmih razreda OŠ "Petefi Šandor" iz Bečeja, OŠ "Sever Đurkić" iz Bečeja i OŠ "Šamu Mihalj" iz Bečeja. Prisutni učenici su imali priliku da se upoznaju sa obrazovnim profilima koje nudi naša škola za sledeću školsku godinu. Nekoliko slika sa ove posete možete videti na školskoj facebook stranici u albumu Dani otvorenih vrata 2019, vol. 2.

Dana 10. aprila su nas posetili učenici osmih razreda OŠ "Josif Marinković" iz Novog Bečeja, OŠ "Petar Drapšin" iz Turije i OŠ "Žarko Zrenjanin - Uča" iz Nadalja. Prisutni učenici su imali priliku da se upoznaju sa obrazovnim profilima koje nudi naša škola za sledeću školsku godinu. Nekoliko slika sa ove posete možete videti na školskoj facebook stranici u albumu Dani otvorenih vrata 2019, vol. 3.